apr 282013
 

Hva gjør du når du ikke er mamma? Hva er dine interesser?
Svar: Mamma er jeg uansett, men om jeg skulle finne på noe uten ungene må det bli en tur til vennindene mine eller gjøre noe koselig med mannen. Jeg er veldig glad i interiør, og brenner veldig for det her hjemme. Nå ser jeg frem til å innrede underetasjen.

Du er så inspirerende! Jeg er gravid med nummer to. Spennende, men jeg vet ikke hvordan vi skal takle søvnmangel og to barn. Hvordan gjør du?
Svar: Takk for det, og gratulerer så mye med nummer to i magen. Hva venter du?:) Jeg tror jeg har kommet inn i ett mønster hvor jeg ikke trenger så mye søvn. Jeg sover fra ca 23.00 – 09.00, så jeg skal ikke klage, men utover det trenger jeg ikke mer. Jeg sliter med å sove på dagtid. Vi tar som regel en hver på natten, jeg minsten og mannen Ida Emilie.

Hvordan har overgangen vært fra 1 til 2 barn?
Svar: Ting tar gjerne litt lenger tid, og mer planlegging kreves. Min utfordring er når mannen ikke er hjemme ved leggetid. Thorbjørn har en gråteperiode ved leggetiden til Ida Emilie, og det er ikke alltid han roer seg ned for at jeg skal få lagt henne.

Hva skulle du ønske du hadde blitt fortalt om livet etter fødsel?
Svar: Ettersom dette er min andre fødsel er det ikke noe jeg skulle blitt fortalt, men som førstegangs mamma var det mye jeg ikke var klar over slik som mer informasjon om renselsen etter fødselen.

Hva er den beste erfaringen du har tatt med deg fra Ida Emilie til Torbjørn?
Svar: Oii, den var vrien. Heldigvis sitter det veldig mye morsinstinkt i enhver, og med det kommer man veldig langt. Jeg er mer erfaren denne gangen, og bekymrer meg ikke over alt slik jeg gjorde meg Ida Emilie. Med henne gruet jeg meg bare til å dra i butikken, for jeg var redd for å kræsje. Hehe, vell heldigvis er det ikke sånn nå.

Hva ser du for deg å gjøre etter permisjonstiden? :)
Svar: Jeg håper på å kunne få til å både studere og jobbe.

Jag började läsa sin blogg här och jag älskar den. Kan du inte uppdatera oftare?
Svar: Så koselig å høre! :) Jo, jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere. Nå har det vært veldig mye sykdom hos oss, og jeg har hatt nok med det for en periode.

Vad tror du att du gör om 10 år?
Svar: Om 10 år håper jeg at jeg har en fast jobb jeg trives godt i. Vi følger opp ungene på fritidsaktiviteter og nyter familielivet.

Vad gör din man?
Svar: Han jobber som lokfører.

Hur går det för Ida Emelie och var storasyster?
Svar: Det går veldig fint. Hun er forsiktig og omsorgsfull ovenfor Thorbjørn. Det eneste er vell at hun har blitt litt mer høylytt for å vise at «her er jeg».

Är också nyfiken på vad din man gör.
Svar: Han er lokfører.

Var det «enklest» å bli mamma til Nr 1 eller Nr 2. Tenker da på rutiner, våkennnetter, lage middag, vaske klær osv?
Svar: De dagene Ida Emilie er i barnehagen går det veldig greit. I helgene er det litt mer hektisk om mannen er på jobb, men jeg vil si det er enklest å bli mamma første gang.

Hvem butikker liker du best å handle klær til barna i?
Svar: Jeg liker å handle klær til ungene på Name It, Pompdelux og Cubus.

Hvem babycall er best?
Svar: Vi har Avent, og er veldig fornøyd med den. Vet at Nova er også kommet bra ut i tester.

Kan ikke du vise bilder av huset ditt?
Svar: Jo, det kan jeg gjøre. Lager ett eget innlegg.

Hva er dine interesser?
Svar: Helt klart interiør og shopping :)

Hva gjør du når du ikke er i fødselspermisjon?
Svar: Da er jeg sammen med venner, mannen etc. Eller mente du etter endt permisjon?

Skal du reise et sted i sommer?
Svar: Vi har ikke bestemt noe sommerferie i år, men i September skal vi til Tyrkia. I år blir det nok bare hjemmekos på sommeren.

Har börjar läsa din blogg och följer dig varje dag, super härlig verkar du vara! Du verkar snabbt ha kommit i bra form efter graviditeten, vad gjorde du? Jag sliter själv med några kg för mkt.
Är du en sån som pyntar din dotter innan barnhagen eller får hon välja själv?
Svar: Hei, så koselig og velkommen hit. Jeg kom meg ganske fort etter denne fødselen. Om det har noe å si at fødselen gikk så fort og bra vet jeg ikke. Jeg slet med bekkenløsning i svangerskapet og det er jeg ikke helt kvitt enda desverre, men jeg følte meg likevell ganske bra etter han kom ut. Jeg pynter ikke Ida Emilie for å dra i barnehagen, kun når det er noe spesielt som skjer der som juletrefest, sommerfest osv.. :) Hun får som regel velge hva hun vil ha på seg.

Tjener du penger på denne bloggen?
Svar: Kanskje, kanskje ikke :)

Når skal du tilbake i jobb, hva skal du da?
Svar: Permisjonen min er ferdig i Desember, ettersom han ble født før tiden (egentlig januar). Jeg har ingen jobb å gå tilbake i, og søker jobber nå.

Hvordan er en vanlig dag hos dere?
Svar: Vi står opp ca 09.00. Om mannen er hjemme sover Thorbjørn videre, men om jeg er alene om morgnen ordner jeg begge ungene, gir de mat også leverer vi Ida Emilie i barnehagen. Jeg og Thorbjørn kjører hjem igjen, da pleier han å sovne i bilen slik at han får den første luren sin. Etter det er det litt mat, kos og babling før lur nummer to som nå blir tatt som en gåtur. Noen ganger sover han lenge, andre ganger ikke. Etter luren er det faktisk tid for å hente Ida Emilie igjen, og få i oss noe middag før vi finner på noe sprell før leggetid. Ida Emilie legger seg mellom 20-20.30 (nå skal vi prøve å få det til tidligere), mens Thorbjørn legger seg mellom 22-22.30. Jeg syntes definitivt leggetiden er værst når jeg er hjemme alene, for Thorbjørn er ikke tålmodig til å være alene på kvelden og krever ett helt menneske. Kjedelig hverdag?:p

Er du ferdig med barn eller planlegger dere flere?
Svar: Vi er ferdig. Kroppen orker ikke en gang til.

Kan du vise mer bilder sv hjemmet ditt?
Svar: Ja, det kan jeg:)

Hvorfor byttet du bloggplattform?
Svar: Fordi jeg ønsket nye utfordringer og større samarbeid.

 

  2 Responses to “SVAR PÅ SPØRSMÅL”

  1. Øhhhmmm.. 23-09? Og det er lite søvn? Vil vel kanskje ikke si du kan bruke ordet søvnmangel i en setning i det hele tatt!

    • Hei Therese! Vet ikke om du har lest nøye nok,men siden T ble født har det vært mye sykdom her, så jo – det ordet tar jeg meg rett til å bruke i perioder. Nå derimot klager jeg ikke i det hele tatt..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>