apr 212013
 

Det er ikke lenge til lille gutten vår skal bli døpt, og innimellom amming, bleieskift og soving har jeg holdt litt på med bordkortene i dag. Regner med at jeg blir ferdig med alle i dag;) 19 mai er den store dagen, og storesøster gleder seg til å tørke hodet hans i kirken.

image

Ida Emilie ble hentet av pappa tidligere i dag og skal overnatte der til imorgen. Det er så utrolig deilig å bli spurt om de kan låne henne, enn at det er jeg som må spørre. Jenta gikk i dag tidlig å telte timer til hun skulle bli hentet, og jeg vet hun storkoser seg der:)

Jeg og Thorbjørn har vært på trilletur i nydelig vær, og nå sover han godt plantet på brystet mitt.

image

image

Nå er det fotball på tv, og vi krysser fingrene for at Sarpsborg 08 tar med seg 3 poeng hjem i dag.
Ha en fin dag, folkens!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>