apr 182013
 

Du ser deg i speilet etter fødselen med hengepupper, deigmage, bilring og en rompe som nærmest ligner på en gammel appelsin. Flott…

Det eneste jeg er fornøyd med ved meg selv etter fødselen er hva badevekten viser. I svangerskapet gikk jeg opp 12 kilo, og jeg tenkte mitt da jeg så kiloene rant på de siste ukene. Heldigvis har jeg klart å gå ned disse 12 kiloene igjen, og 5 kilo til!!:) Nå er jeg på samme vekt jeg veide da jeg ble gravid med Ida Emilie. Dem siste kiloene med henne klarte jeg nemlig aldri å bli kvitt. Kroppen er langt fra den samme, men heldigvis sier dem at det går ann å gjøre noe med det, selv har jeg ingen erfaring. Nå er det vell bare til å ta beina fatt å prøve å være flink til å gå turer de dagene det er opphold. I dag har det vært en skikkelig blåsbort dag, og regnet har høljet ned. Dem har åpnet Squash senter like ved her vi bor også, og jeg gleder meg til å prøve det. Jeg har medlemskap på treningssenter som nå er fryst, men om jeg kommer til å fortsette der vet jeg ikke. Sist var jeg medlem på Sats, ett sted jeg aldri setter mine bein igjen!

Nå venter det en sydentur i September (eget innlegg kommer), så jeg får vell se å få rompa i gir og hvertfall prøve å gjøre noe med den falleferdige kroppen før det er for seint;)

20130418-182916.jpg

  6 Responses to “VEKTTAPET ETTER FØDSELEN”

  1. Så flott med vekta! Ingenting bedre en når det raser av etter fødsel. Hva med å prøve sports club Sarpsborg ? Er kjempekoselig der, flotte instruktører, alle typer mennesker. Stortrives der :) har gode tilbud nå å !

  2. Hvorfor liker du ikke sats? Jeg elsker det, særlig etter de flyttet :-)

  3. var ikke du med i et sånn sats-program også da??

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>