apr 162013
 

 Jeg hadde egentlig laget en videoblogg til dere i dag, men den var desverre over maksgrensen, så jeg får ikke lastet den opp. Syntes vell kapasiteten kunne vært litt større, for den var bare på 2 minutter.

Ida Emilie er veldig glad i å leke doktor, og i dag var det selveste lillebror som skulle til pers.
Det er så godt å se hvor forsiktig og forståelsesfull hun er ovenfor Thorbjørn. Hun skjønner liksom at han er liten og ikke tåler så mye som hun selv gjør. Morro å se de sammen, for han gliser som aldri før når de holder på :)

IMG_0235aaa IMG_0236aaa IMG_0237aaaa

Ellers er vi bedre alle sammen. Ikke helt 100%, men det kommer seg. Jeg er så sliten at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om dagen. Går i min lille egen boble og er så lei sykdom..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>