apr 152013
 

Helt siden Thorbjørn kom til verden, som snart er seks uker siden har det vært sykdom i hus. Nå er det på’n igjen og alle fire er syke. Ida Emilie har oppkast og diarè, Thorbjørn er forkjølet og tett i nesen, jeg har halsbetennelse og mannen er slettes ikke i form han heller.
Jeg er så lei sykdom, og håper vi kan få en frisk periode snart.

Thorbjørn har vært til behandling i dag, og det viser seg at han har låsning i bekkenet, og en mindre i nakken. Vi skal gjøre bestemte øvelser frem til neste time, og jeg krysser fingrene for at det ikke skal så mange behandlinger til for at han blir «friskemeldt». I tillegg til luftsmerter særlig på kvelden har han en favorittside, og drar kroppen i en bananform. Har lest om det på internett, men jeg vil virkelig ikke dra noen konklusjoner før vi har prøvd egentrening frem til neste behandling.

De tre andre i huset tar seg en lur nå, mens jeg aldri får til å sove på dagtid med mindre jeg er slått ut med feber eller influensa. Jeg har egentlig ganske mye jeg skulle ha gjort, men siden Ida Emilie sover på fanget mitt får det bare vente:)

20130415-172809.jpg

  2 Responses to “SKAL DET ALDRI TA SLUTT?”

  1. Huff, ikke bra. Sender masse bli frisk tanker i deres retning :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>