apr 112013
 

Husker da jeg fødte første gang og alt var nytt for meg, også ammingen. Jeg gruet meg til å amme på offentlige steder, og gjemte meg ofte på handicaptoalettet for å gi Ida Emilie mat. Jeg ville jo ikke blotte puppen min til noen! I tillegg handlet jeg de såkalte amme klærne.

Det er mye som forandrer seg fra førstemann til andremann. Nå ammer jeg hvor som helst og når som helst, uten at jeg kunne brydd meg mindre. Jeg bruker ikke ammetopper, og er ikke like engstlig for å amme offentlig. Er ungen min sulten så skal han jaggu få mat!

Jeg pleier som regel å bare dra ned toppen, og la puppen sveve i det fri. Bruker basic toppene fra Gina Tricot og Vero Moda. Deilig å kunne amme i klær man ellers kan bruke også etter endt amming. Har jeg da på meg en genser drar jeg opp denne og satser på at lillegutt skjuler magevalkene;)

….om du ikke vil dra opp genseren (selvom jeg har topp under som skjuler magen) vil jeg i dag tipse dere om denne genseren fra Vero Moda. Den finnes i tre forskjellige farger, har knapper man kan kneppe opp og den koster bare 130 kroner! Jeg har denne i blå, men skal sikre meg en til i en annen farge. Dem er knallgode, og samtidig fine å amme i.

20130411-134308.jpg

De finnes i butikken nå, ellers får du også kjøpt den her. 😉

  3 Responses to “MAMMATIPS: AMMING OG KLÆR”

  1. Tusen takk for tips om klær som er praktisk og amme i men som alikevel er vanlige klær.
    Jeg sliter med å finne klær som er praktiske å amme i, men skal dra å sikre meg en haug av disse.
    Ikke lett å finne penklær til dåp heller:(

    • Så bra å kunne hjelpe til;-) Jeg har egentlig bunad, men dropper den og kjøper meg en kjole isteden;)

  2. Hei! Vi har mye fint på h&m også 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>