apr 102013
 

I dag våknet minstemann i huset med snørr, rennende øyne og magevondt.
Han har grått mye i dag, og viser tydelige smerter. Etter han begynte å få mme ved siden av ammingen har han slitt litt med luftsmerter. Jeg ser for meg en uhyggelig natt, men krysser likevell fingrene for at han sover som han pleier. Nå prøver vi med litt maltestrakt, og håper det kan hjelpe. Huset står virkelig på hodet, for denne gutten skal ikke sove andre steder enn på mamman sin;)

20130410-184942.jpg

  4 Responses to “SLAPPFISK”

  1. Hei :) Jeg har en gutt på samme alder som lille Thorbjørn, pga min studenttilværelse (pappan har perm) får lillegutt mme ved siden av ammingen, nå skal det sies at ammingen dabber mer og mer av – dessverre, da han heller ser ut til å foretrekke flasken. Men i ihvertfall vil jeg anbefale maltekstrakt som du bare røre ut i varm melk, den er helt fantatisk og setter fart på systemet 😉 I tillegg er det jo bra for barnet! Skal bruke malt i grøten også når den tid kommer. Lykke til videre, og fin blogg :)

    • Hei. Vi begynte med maltestrakt i går, så nå håper jeg det setter fart i bleiene her snart. Han har mye luft, men sliter med å få ut noe mer. Mme er jo gjerne litt hardere for magen. Jeg har lest at de skal bæsje hver dag så lenge de får mme, men her kan det gå 3-4 dager mellom og det øiker jeg ikke helt;) Flott å høre at det virker for dere, så krysser jeg fingrene for at det gjør det her også. Hvor mye malt bruker du forresten i en flaske?:)

  2. Hei igjen :) Da vi startet med mme hadde han heller ikke bæsjebleier hver dag, gjerne annenhver eller hver tredje kom det som regel noe meget grønt (typisk farge med mme). Jeg tror ikke du trenger å bekymre deg for at det går noen dager, for du delammer, ikke sant? Da er det jo slik at mme og mm blir ‘blandet’ hvis du skjønner, og da er det jo naturlig at det mm får den påvirkningen at avføringen kan bli treigere og det går noen dager :) Vi bruker ca 1 teskje malt i melken, malten er så seig, så om det er pittelitt mere eller mindre tror jeg ikke gjør noe som helst :)

    • Ja, jeg delammer. Kunne ønske jeg kunne fullamme, men han trenger tydeligvis mer enn hva jeg har. Han vil ikke ha puppen på kvelden. Jeg jubler for hver bæsjebleie, da vet man at man er mamma. Hehe;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>