mai 242012
 

Jeg er igang med ett nytt prosjekt til bryllupet. For en stund siden bestilte vi lavendelfarget roseblader på Ebay, som egentlig Ida Emilie skulle ha i blomsterkurven sin og kaste i midtgangen i kirken. Etter mye øving her hjemme på nettopp dette har jeg skjønt at det ikke kommer til å gå da hun er for opptatt med å ikke rote. Hun plukker de like fort opp igjen som hun kaster de på gulvet. «Mamma, vi må ikke rote sånn!» sier hun.

Siden jeg nå har disse rosebladende til overs fikk jeg en glimrende idé. Bjørn Vidar hadde en plate og skjærte ut ett hjerte til meg. Vi trakk hjertet med noe stoff jeg hadde liggende slik at platen ikke skal syntes. Stoffet kommer uansett ikke til å vises, men greit med en bakgrunn u samme farge uansett.

Nå skal jeg vente til limet tørker før jeg kan begynne å lime på rosebladene. Hva jeg skal bruke hjertet til gjenstår å se;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>