mai 242012
 

Nå som været er så flott er det en gylden mulighet til å bli litt brun før bryllupet? Jeg nekter å gå i ett med kjolen hvertfall;-) Vell, sola er sterk og det er fort gjort å få skille. Jeg personlig syntes ikke det er noe vakkert med skille over skuldrene om man f.eks har tubekjole på den store dagen. I dag har vi satt ut båten, og jeg vet at sola er ekstra sterk ved vannet. Derfor tok jeg på meg noe som jeg kunne unngå så mye skille i..

Nå ligger båten på vannet, og det er nå sommeren virkelig har begynt for meg. Gleder meg til å tilbringe late dager på sjøen med familie og venner!;-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>