apr 072013
 

I dag tok jeg med meg Ida Emilie på kino for å se Karsten og Petra. Jeg var veldig spent på om hun i det hele tatt turte og om ho eventuelt satt rolig. Vell, jenta oppførte seg eksemplarisk og dette er ikke siste gang vi drar på kino. Med en stor dose popcorn og litt brus satt jenta konsentrert gjennom hele filmen og storkoste seg. Hun levde seg inn i filmen, og har snakket mye om den nå i ettertid. Anbefaler dere med småbarn å se denne, for den er virkelig verdt pengene.

IMG_0230aaaa IMG_0231aaa

Når vi kom hjem fra kino var huset fylt med foreldre og søsken. Vi hadde invitert på vafler og fotballkamp. Ogsååå undersøkte vi en ting til som jeg kommer tilbake til senere 😉
Hihi..nå kan dere lure!

  2 Responses to “FØRSTE GANG PÅ KINO”

  1. Så koselig! Jeg har tenkt endel på å ta med Melissa på kino, men har vært usikker på hvordan det vil være. Hva bør man se, hva hvis ho må på do midt i filmen og vi ikke kan pause den, er det høye lyder osv.. Jeg har liksom aldri tenkt på det før, så jeg vet ikke når det er vanlig at små er på kino første gang.. Men når dere hadde en god erfaring, er det betryggende!! :-)

    • Jeg tror Melissa ville kost seg masse. Er jo bare å gå ut om hun ikke syntes noe om det;-) Her ga det mersmak, og det var mange på Ida Emilie sin alder der;)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>