apr 062013
 

Nå som våren har meldt seg og det er varmere i været var det på tide med ny vår/høst dress.
Egentlig sverger jeg til Reima, men nå har jeg gikk Nameit sin dress en sjanse siden den har vært så mye omtalt i positiv forstand. Prisen er jo svært gunstig også, i forhold til hva Reima koster.
Ida Emilie var selv med å kjøpte dressen i dag, og det var ingen tvil om hvilken farge hun ville ha, Rosa! Jeg er opptatt av at dressen puster, er vanntett og slitesterk. Denne har en vannsøyle på 5000 mm og pusteegenskaper på 3000 G/M2/24H. Ida Emilie bruker nå 98, snart 104 i klær, og i denne dressen valgte jeg 104 i håp om at den også passer neste år. Litt lang på både armer og bein, men det gjør ikke noe. Imorgen skal vi ut å teste den i sandkassa 😉

SONY DSCSONY DSC

Nå har roen senket seg i huset, og Thorbjørn får sitt siste måltid før det er kveld for han også.
I morgen skal jeg og Ida Emilie på kino, og jeg vet om ei lita jente som gleder seg til å se Karsten og Petra på kino.

  6 Responses to “NY VÅR/HØST DRESS”

  1. Vurderer den dressen selv!:-) Forresten. Så utrolig skjønn Ida Emilie er!

    • Si gjerne ifra hva du syntes om den om du kjøper den:-) Takk for det, jrg er jo såklart helt enig. Hehe..

  2. Jeg kjøpte samme dress til jenta mi ifjor,og er kjempefornøyd med den :) Slitesterk og tåler mye vann faktisk 😉 Brukte dressen i bhg i hele fjor høst og ser ikke ut som den er brukt engang :) Så har bare positivt og si om Name It dressen :) Herlige barn du har :)

    • Så bra å høre!;-) Håper den står til forventningene mine. Takk for det, veldig fornøyd med dem, hehe;-) Ha en fin dag!

  3. Takk for tips! Den fikk jeg også lyst til å kjøpe.. :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>