mai 312012
 

Shit så fort tiden har gått siden jeg fikk telefon fra Radio Prime om at jeg var trukket ut til å være med på KvinnSATSen.

Vi startet opp treningen i September, med personlig trener og spinning. Etter det har det bare gått slag i slag, og jeg skal innrømme at jeg har hatt liten tid til familie og venner mens dette har holdt på. Jeg gleder meg nesten litt til å få dette overstått på lørdag, så jeg kan senke skuldrene og fokusere på familie, venner og ikke minst bryllupet vårt om to uker. Jeg håper jeg slipper å komme med gips på armen eller krykker i bryllupet, så jeg får holde meg på sykkelen uten så mye knall og fall. Hvertfall prøve! På lørdag er det Hennesrittet på nesten 8 mil! I morgen skal jeg hente sykkelen jeg har fått sponset av Intersport fra service og ta en liten tur før jeg skal lade opp til lørdag. Målet mitt er å fullføre og komme meg over målstreken uansett tid.Nå gjelder det å se hva denne treningen har gjort med kroppen min, og om jeg holder ut 8 mil på sykkelen 😉

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>