jul 122012
 

I dag bestilte vi fly biletter hjem på søndag. Oppover kjørte vi på to dager, men på lørdag har jeg bursdag og lite lyst til å tilbringe dagen i en bil. Søndag tar jeg og Ida Emilie fly hjem, så slipper vi å kjøre i 10 timer hjemover;) Deilig med en reise på 50 minutter i luften. Ida Emilie gleder seg til å fly, mens jeg har aldri flydd sånn alene uten mannen. Det går vell på ett vis;)

Ellers koser vi oss gløgg ihjel her. I går fikk vi MASSE fisk. Tuller ikke når jeg sier at vi dro opp over 100 sei på en time. Det var helt rått. Jeg elsker fisking på vestlandet. Synd det bare er 4 dager igjen nå.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>