sept 172018
 

Åh, det er virkelig ingen tvil om hvem årstid som nå nærmer seg. Her hjemme måtte vi nemlig skrape is flere ganger på bilen denne uken. Minusgradene hadde sneket seg på og hyllene i barnehagen og på skolen ble fylt med dresser, fleecetøy, votter og bambus. Tykkere klær måtte frem slik at ungene ikke fryser når de er ute å leker.

Barneklær er noe jeg brenner for. Jeg syntes det er kjempe gøy å kle de opp i gode, praktiske og fine klær. Pompdelux har jeg endel av, og har vært på endel partyer i løpet av årene jeg har hatt barn. Det finnes jo så mye fint nå, og man vil gjerne noen ganger ha hele kolleksjonen fordi det er så mye fint. Pompdelux har klær som strekker seg fra størrelse 62-170. De har virkelig utvidet siden Ida Emilie var bitteliten! Klærne har jeg alltid husket som gode i størrelsen, myke og fine i pris.

Det er liksom rart med det, man finner sine favorittmerker. Ikke sant? Jeg er hvertfall sånn, og når jeg først har forelsket meg i ett merke skal det mye til for at jeg tør å prøve ut ett nytt? For meg er det viktig at det er god kvalitet, at klærne er lette, praktiske og holdbare. Pompdelux treffer mine kriterier godt. Nå er der heldigvis blitt veldig enkelt å handle barneklær. Noen klikk, og noen dager seinere ligger de i postkassen din. Nettbutikk er fremtiden, og jeg ser med tre barn at det er en stor fordel med nettshopping. Jeg har rett og slett ikke tid til å dra i fysiske butikker slik jeg ofte gjorde før jeg fikk barn?

Ps: Husk å merke klærne til ungene med navn på skole og i barnehage.

//innlegget er skrevet i samarbeid med pompdelux.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>