sept 162018
 

Altså, hvem elsker ikke å sitte i sofaen på kvelden etter ungene har lagt seg med en varm pelskropp som varmer deg? Vell, her i huset har vi alltid hatt katter. Ungene er vokst opp med våre to små firebeinte, og det er rart hvor knyttet de har blitt. De koser og leker med hverandre. Thea Sofie har ho også fått øynene opp for kattene her hjemme, og vil gjerne stadig prøve å dra de litt i den myke halen som veiver rundt.

Her ligger Tussi å nyter en deilig ettermiddag ute i vinterhagen mens sola steker utenfor. Hun er liksom «min» katt og vi har virkelig ett spesielt bånd til hverandre. Hun slikker rein isskålen min, sniker til seg skinkebit fra min mat og elsker baconsnacks! Hun spiser vanlig kattefór også altså, men hun elsker å få det som vi også spiser. Jeg er litt opptatt av at dyr får i seg det man skal, både med tanke på innhold og vitaminer i maten. Hills hundefor (de selger også kattemat) er virkelig en side jeg anbefaler. Gode priser og bra utvalg ikke minst! Med en gang vi klirrer i skålen her hjemme kommer begge kattene løpende med en gang, og kaster seg over matskålen?

Her er Cindy. Husets mest stae beist. Rar personlighet og ett matvrak som forguder Bjørn Vidar. Spiser gjerne opp begge skålene med mat, og spør gjerne etter enda mer. Hun er kosete dagen lang, og glad i ungene selvom hun ikke alltid er like tålmodig som det Tussi er med de.

Vell, uansett er det koselig med dyr i hus.

Kanskje du også har kjæledyr???

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Petfoodnord.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>