jan 182018
 

Nummer 3 er en luring sier de, og jaggu har de rett! Nå har jeg vært inn og ut av sykehuset på kontroller pågrunn av masrier, for høy hjertefrekvens, for lav hjertefrekvens og mye annet. Jeg blir utslitt, og den lille snuppa i magen driver kun å erter oss. I går lå jeg i sofaen i flere timer med masrier, og jeg prøver jo å ikke gjøre så veldig mye om dagen da det er best for henne å ligge i magen hvertfall ett par uker til. Natten ble heller ikke bedre, tror vell jeg har sittet i sengen å vugget frem og tilbake mesteparten av timene. Heldigvis stod Bjørn Vidar opp med Ida Emilie å kjørte henne på skolen i dag. Dagene mine er altså så ikke spennende, jeg har fått beskjed om å ta livet med ro, ruge og bare slappe av frem mot fødselen.

Selvom dagene blir tilbragt mye på sofaen og i senga skjer det alikevell litt. Dagens teknologi gjør jo at man kan gjøre nesten alt mulig fra sengekanten. Endelig kan jeg fortelle at jeg har blitt endel av Littlekingdom og jeg er såå glad? De har så mye fint, blandt annet denne t-skjorten.

Jeg kommer blandt annet til å ha ansvar for sosiale medier og får lov til å plukke ut noen nye samarbeidspartnere? Liker du Littlekingdom? Legg igjen en kommentar dersom du vil samarbeide med oss og ønsker mer info?

Er du også en Happy Mommy?

  3 Responses to “✖️Happy Mommy✖️”

 1. Jeg kunne gjerne fått litt info om samarbeid!:)

 2. Spennende med maserier – da kan det jo skje snart! Når er termin?
  Er selv gravid med gutt nr 5 nå, fortsatt 11 uker igjen til termin men tiden flyyyyr!
  Har gutter på 2 år (idag faktisk), 3 år, 4 år og 8 år fra før. Og jeg gleder meg sååå til å føde!

  Jeg vil gjerne ha litt info om LittleKingdom om du vil sende meg? :)

 3. Hei :)
  Jeg vil gjerne ha litt info om samarbeid

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>