jul 212012
 

God kveld…

Nå har jeg og mannen akkuratt lagt til på Singleøy. Jeg sitter på fjellet og nyter sola mens Bjørn Vidar tar seg ett bad….jeg foretrekker heller å være landkrabbe. Med en iskald zingo og lukten av grill er det ikke så værst her skal jeg si dere;)

Dette kan være vår siste båttur, hvertfall med denne båten. Vi har lagt den ut for salg og på Tirsdag kommer det en for å titte på den. Litt vemodig, men siden vi ikke har tid til å bruke den så mye som vi ønsker er det vell likegreit. Kjøpe?;) Se her for mer info: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=36090607

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>