okt 282017
 

Altså, hva er greia med å kjenne på andre sin mage? Jeg stod på jobb for ikke så lenge siden, og en kunde bøyde seg over disken og begynte å strøke og ta meg på magen. Jeg tror hun gjorde det for å være hyggelig, men her går virkelig min egen intimsone. Er det allmannseie? Jeg ble helt satt ut og trakk meg raskt tilbake. En ting er at kjente spør om å få kjenne, men ukjente? Nei, det ligger virkelig ikke i min natur..

Her hjemme kjennes det på magen flere ganger om dagen av både mann og barn og det syntes jeg er superkoselig. Husker første gang Ida Emilie kjente lille T sparke. Hun ble helt satt ut og fikk tårer i øynene. Hun har jo vært med på dette før også da Thorbjørn lå i magen, men da var hun bare 2,5 år gammel og hun skjønner nok mye mer av hva som foregår denne gangen.

Hva mener du? Er det greit at ukjente tar deg på magen om du er/hadde vært gravid?

  3 Responses to “ER DET GREIT AT UKJENTE TAR DEG PÅ GRAVID MAGEN?”

  1. Er ikke gravid og har ikke vært gravid. Vi prøver på å få barn, men tenker det er en uting at folk tar på magen til gravide uten å spørre om det er greit. Tror det er relativt få som synes det er OK. mann og nær familie blir jo selvsagt noe helt annet :)

  2. Jeg synes det er spesielt at fremmede gjør det, og dersom kjente ønsker å kjenne, bør de spørre først. Da jeg gikk gravid med mine kan jeg ikke huske at noen gjorde det uten å ha spurt først, og jeg spør alltid (fordi jeg synes det er koselig å kjenne, men synes det er viktig at den gravid er komfortabel med det)

  3. Aldri vært gravid, men hadde overhode ikke likt det.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>