jul 242012
 

Jada, her er vi konmet i den alderen hvor det er helt supert og pynte seg med smykker, armebånd, ringer og kjoler. Nå i det siste har Ida Emilie mast om å få hull i ørene og jeg sier klart NEI til dette. Det fordi jeg syntes ikke det hører hjemme før de selv er så store at de vet hva det dreier seg om, det kan sette seg verk og selvfølgelig fordi øret enda ikke er ferdig grodd. Det er søtt: JA, men det finnes virkelig alternativer… Klistremerker eller slike klips øredobber brukes her i huset. Ida Emilie er storfornøyd med det. Hun er en liten jåle-jente som har neglelakk på neglene, men hull i ørene må hun bare pent vente med:-)

Ser for meg at hun kanskje kan få når hun er 8 år tidligst?..

Bare husker med meg selv. Jeg var 7 år og det endte med bare ETT hull i øret fordi jeg syntes det gjorde så fryktelig vondt….

Hva syntes dere om de som tar hull i ørene på de små fordi det er «søtt»? Jeg mener, er ikke ungen søt nok som den er uten disse hullene?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>