jul 272012
 

Herlighet som dagene flyr avsted! Ferien er over om bare 2 dager, og jeg syntes det ikke er lenge siden den begynte. Uansett har vi hatt en utrolig flott sommer sammen alle tre, og jeg gleder meg allerede til neste år. Denne uken har vi vært på både sirkus, teater og Allsang på grensen som går på tv2.

Onsdag var det innspilling, været var supert og alle koste seg.

Møtte på Petter Pilgaard i Halden:-)

Ida Emilie og min lillesøster på scenen.

Tulle jenta på vei hjem:)

Nå er Ida Emilie hentet og skal være på campingen med mamma frem til Søndag. Jeg og mannen skal på kino senere i kveld etter vi har spist deilig mat;-) Ha en fortsatt flott kveld.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>