nov 212016
 

På søndag dro vi til Stjernehallen for å teste de nye skøytene til ungene. Ida Emilie har allerede vært på skøyte dag med klassen sin og har blitt veldig flink, men for Thorbjørn var det aller første gang.


Han var veldig gira i førsten men ettersom han har arvet tålmodigheten etter meg (kremt..) ville han ta en pause før han prøvde litt igjen. Vi tok frem kakao og kjeks mens vi så på Ida Emilie og Bjørn Vidar koste seg på isen. Herlighet så fort hun knakk den koden! Veldig gøy!


Nå får vi bare håpe han fortsatt syntes dette er gøy. Det trengs mer øvelse, men.. Øvelse gjør mester?

Det er så godt med helg. Vi passer alltid på å finne på noe sammen alle fire på frihelgene våre. Det er jaggu ikke lett når man jobber turnus og annenhver helg. I tillegg jobber nå jeg og Bjørn Vidar motsatt helg av hverandre, og jeg kjenner det stikker langt inni hjerterota mi. Jeg er så familiekjær…?

  One Response to “FØRSTE GANG PÅ IS”

  1. Åh ,så gøy :) Jeg ønsker meg ski og støvler, og kunstløpskøyter til jul :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>