aug 222016
 

Så var dagen kommet. Forrige uke var det første dag for Ida Emilie i 1.klasse. Hun var spent, og jeg var nok enda mer spent. Husker dagen hun startet i barnehagen. Alt var nytt og jeg var hønemor til de grader. Ingenting hadde forandret seg, for jeg er fortsatt hønemor enda frem til jeg klarer å senke skuldrene litt. Kontakten med de ansatte på skolen er jo ikke på langt nær slik som det er i barnehagen og akkuratt den delen savner jeg veldig. Jeg må gi mange beskjeder til Ida Emilie som hun må ta videre og heldigvis har hun taklet dette veldig greit. Hun sier hun er stor jente nå, men for meg kommer hun jo alltid til å være den lille jenta mi. Jeg må nok bare innse at hun er blitt større, klarer enda mere selv og at det bare er slik det er. Hun er veldig flink. 

Hun ble ropt opp aller først for å hilse på rektor og lærer den første dagen. Hun viste oss plassen sin, pulten sin og alle bøkene hun allerede har fått. Hun var så stolt! Klassen hun har kommet i er vi kjempe fornøyd med. Alle bestevennene hennes er samlet og det var akkuratt slik hun ønsket.


Heldigvis har jeg mulighet til å levere henne på skolen selv hver eneste dag. At jeg har den muligheten er jeg kjempe glad for. Hun har kun ettermiddagsplass på SFO.  

Er det flere som har fått skolebarn nå?

  One Response to “SKOLE JENTE”

  1. Vi hadde også førsteklassing i år. Hun kom ikke i klasse med noen hun kjente fra før, men vi fant ut før skolestart at den ene jenten i klassen bodde i samme gaten som oss. Og de har i løpet av sommeren blitt perlevenner og er med hverandre over alt. Veldig deilig.

    Veldig nydelig førsteklassing dere har :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>