aug 112016
 

Som mange av dere kanskje vet har jeg gått en sunnere vei med livet. Jeg har faktisk som mål å gå ned hele 23 kg for å bli fornøyd med min egen kropp. Jeg har prøvd før og feilet, men denne gangen venter en stor belønning ved målstreken. Denne belønningen har jeg drømt om å åresvis og motivasjonen for å klare dette er større enn noen gang. Nå har jeg kommet godt i gang med trening og kosthold og vekten går nedover. Før jeg startet veide jeg faktisk like mye som da jeg var høygravid, og bare det i seg selv er ganske så ille. Nå gleder jeg meg til en lettere og sunnere hverdag.

I dag hadde jeg ikke mulighet til å dra på treningssenteret. Ungene har planleggingsdager fra SFO og barnehage. Barnepassen på senteret var stengt, så i dag tok jeg med ungene ut i hagen og trente med de. Jeg brukte de som vekter, og de syntes dette var kjempe stas!

Så da ble det altså trening i dag også – både på store og små. Nå skal jeg henge opp en klesvask før jeg hopper i sengs. Imorgen venter tidligvakt før det er noen ekstra feriedager i vente. Ønsker dere en fin helg.

Ps: Om du vil følge vår hverdag kan du legge meg til på Snapchat: linemaaserud.

  3 Responses to “LIVSSTILSENDRING”

  1. 23 kg ?! Hørtes veldig mye ut på deg! ? du er da ikke så stor :) Så deg i stad på marihøna. Var nesten litt merkelig for vi hadde påbod akkurat det samme bare i motsatt farger fra topp til tå ?? ha en fin kveld videre :))

    • Å gjorde du? Neste gang må du si hei? Haha, så kult! Ja 23 kg er mye men jeg skal klare dette? Fant du deg noe fint på Marihøna?

      • Prøvde å være flink så ble bare en pk med servietter ? Var jo igrunn ganske utplukket egentlig å :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>