aug 042016
 

Jeg startet hverdagen tidligere enn de andre her hjemme. Siden vi stort sett har vært på Daftø i hele sommer pendlet jeg frem og tilbake til jobben min på Glitter. Jeg skal ikke legge skjul på at det var hardt å være tilbake. Vi hadde barnefri i to dager og da jeg kom hjem fra jobb på kvelden ventet det god mat, god drikke og total avslappning når jeg kom hjem. 

Den mannen altså❤️


Det er de små tingene i hverdagen som betyr så utrolig mye. Takk for at du passer så godt på meg Bjørn Vidar! 

Nå har vi alle kommet inn i hverdagen igjen. Jobb, barnehage og SFO. Tenk at Ida Emilie har startet på SFO og om få dager begynner hun i 1 klasse. Tiden går så alt for fort… Jenta trives veldig godt der, og hun syntes det har vært helt topp å treffe vennene sine igjen samtidig som hun også har fått nye bekjentskap. Nå skal jeg straks på jobb før jeg skal hente ungene og nyte ettermiddagen med de. 

Ha en fin dag!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>