jun 152016
 

I dag var jeg på kjøpesenteret en tur for å finne meg noen nye sommerklær. Det ble såklart en tur innom barneavdelingen på H&M også. Jeg er litt sånn at når jeg er ute å skal finne ting til meg selv ender jeg som regel opp med ting til ungene isteden. Det er kanskje slik vi mammaer er? Vell, jeg fikk meg både ny jakke og topp altså.

Da jeg rundet hjørnet på H&M fikk jeg nesten sjokk. Denne snertne bikinien i størrelse 92 lyste mot meg og det var kun en igjen av denne typen. Skal de virkelig mene at 1 1/2 – 2 åringer skal sprade rundt med trekant bikini på stranden? Ikke er det søtt, heller helt unødvendig å kle opp barna i voksenplagg. Jeg er selv 28 år og har aldri hatt på meg en trekantbikini. Selv syntes jeg det gir veldig feil signaler, og det er virkelig ikke rart at foreldre er redde for hvem som lusker rundt på stranden på sommerstid. Jeg mener – er det virkelig nødvendig å seksualisere småbarn?

img_3095.jpg

Jeg syntes foreldre skal selv få velge hva de kjøper til sine barn, men å ha dette i bakhodet er vell ikke så dumt?

LA BARN VÆRE BARN!

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>