mai 082016
 

Wow for en nydelig helg vi har hatt! Været har vært helt fantastisk og det er virkelig bare til å nyte. Vi skulle egentlig hjem fra Daftø i dag men velger å tilbringe en dag til her og gi ungene fri fra barnehagen i morgen. 

I dag har vi spist deilig grillmat, hatt besøk, Bjørn Vidar har tatt sitt første bad i år og vi har vært en tur på Daftøland. Ungene storkoser seg med alle lekekompisene sine her, og vil absolutt ikke hjem til hverdagen imorgen kveld. 


Imorgen må jeg ut på en liten shopping runde av nye sommerklær. Jeg har ikke en eneste shorts som passer lenger og det var virkelig ikke noe deilig å gå rundt med jeans i dag. Heldigvis har de ett godt utvalg av klær både i Strømstad og Nordby.

Håper dere nyter det fine været!☀️

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>