apr 202016
 

Det er snart 17 mai og senest i går fikk jeg spørsmålet om hva jeg skulle ha på meg.
Jeg svarte det samme som alltid -nemlig bunaden min. Så slo det meg: Passer den i år?

For ett drøyt år siden måtte jeg ta ut hormonspiralen og heller gå over på p-piller igjen. Hormonspiralen gjorde kroppen min sprø. Jeg blødde konstant og fikk utslett i ansiktet. Det var tydelig at kroppen min ikke tålte det. Jeg gikk så over på Cerazette og en av bivirkningene på denne er vektøkning. Vell, dette har jeg virkelig også fått kjenne. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har gått opp 16(!!!) kg fra i fjor sommer. Det er skammelig og jeg skulle ønske at kroppen ikke reagerte slik. Jeg er så lei av at kroppen min holder på slik. Selvbildet daler nedover igjen, ned dit det tidligere har vært. Nå veier jeg faktisk like mye som jeg gjorde da jeg var høygravid med Thorbjørn. Shit! Hadde det ikke vært så dyrt å legge seg under kniven for sterilisering hadde jeg gjort det uten å tenke meg om.

 

Vell, jeg prøvde bunaden og tror dere den passet da? Niks!! Jeg hadde ikke sjanse. Fortvilet kastet jeg på meg treningsklær og tok en løpetur inn i skogen. Frusterasjonen måtte ut ett sted og jeg valgte å kvitte meg med den til skogs. Jeg fikk kalde føtter og fikk medt lyst til å stikke fingeren i halsen for å få opp den deilige kakaoen jeg drakk tidligere i dag.

Vell inne i skog og mark utnyttet jeg både fjell, mark og bakker. Svetten sklei nedover ryggen og jeg løp hjem med en god følelse. Imorgen skal jeg på treningssenteret, for denne jents skal inn i bunaden sin igjen! Tenk at en bunad kan være så stor motivasjon??

 

Vaner skal endres, og det nytter ikke å vente til «over helga». Sjokoladen byttes ut med kesam igjen og havregrynen får bein å gå på til frokost. Disse 16 kg skal bort igjen, og pillebrettet ender straks i søpla. Søren ikke lett å være kvinnfolk?

  6 Responses to “JEG FIKK KALDE FØTTER…”

 1. Her kan vel mannen ta ansvar? Mye enklere (og billigere) inngrep for de. Lykke til med trening! :-)

 2. Synd vi ikke bor nærmere hverandre, tror du kunne vært fin treningsmakker ?

 3. Jeg slet også med hormonspiral, da jeg fikk så utrolig uren hud i ansiktet. Jeg så rett og slett ikke ut. Nå har jeg satt inn kobberspiral, og alke kviser er borte. Ikke har jeg gått opp i vekt heller, faktisk har jeg gått ned en del. De tre første menstruasjonene blødde jeg MASSE, men etter det har det vært normale blødninger. Et lite tips;)

 4. Kjære Line Merethe <3

  Først av fremst: Du ser virkelig strålende ut. Hvor de 16 kiloene har lagt seg kan ikke jeg se! Og jeg har sett deg i fjor sommer og nå nylig. Du ser fantastisk ut.
  Men det viktigste av alt er jo selvfølelsen. Er ikke den på plass er det slitsomt.
  Jeg heier på deg og jeg vet at du klarer det du bestemmer deg for <3 Bruk gjerne meg som en samtalepartner når ting er vanskelig. Så kan vi hjelpe hverandre 😀 Ingen lett jobb å holde kiloene nede. Og spesielt ikke med slike dumme piller.
  Ja Bjørn Vidar… Her må du nok ta grep 😛 Do what a man`s gotta do.. <3

  Gleder meg til å se deg og dere igejn <3 Skulle ønske dere bodde nærmere..

 5. Uff, hormoner og perversjon er noe dritt! Men hva med og prøve kobberspiral istede? Mange som ikke tåler hormoner bruker den..
  Håper du klarer målet ditt! Lykke til :)

 6. Det var synd, jeg kommer heller ikke inn i bunaden min, litt pga fødsel, men også litt latskap?
  Jeg har et mål om å bruke den neste 17.mai, uansett er den ikke så praktisk mtp amming?

  Du er flink??

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>