jan 242016
 

Herlighet, er det ikke rart hvordan kroppen kan forandre seg på kun 9 små dager?
Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og det gir virkelig motivasjon til å nå en helårskropp i nærmeste fremtid.
Jeg føler meg bedre og det er ingen tvil om at selvtillitten min øker. Dette gjorde jeg sammen med 2 venninner, og de er like fornøyde som meg. Vi motiverte hverandre, og vi har aldri før vært så fnisete som denne uken. Vi har hatt det kjempe gøy på jobb!

Jeg gikk ned 3,9 kg og tok av 32 km på kroppen!

12510421_531702270334447_2614244884314528579_n

Er du klar for en forandring? Om du vil ha mer informasjon kan du enten legge igjen en kommentar med mailadressen din eller sende meg en mail på linemerethe87@hotmail.com.

Nå er det søndag kveld, ungene sover og jeg har min egen lille ego tid. Det er snart klart for webinar med fine kollegaer som har rocket Gøteborg i helgen. Det er deilig at blogglysten har kommet tilbake, og jeg er klar for å gi gass!

Ha en nydelig kveld!

  4 Responses to “JEG LADER OPP MOT EN HELÅRSKROPP”

  1. Hei, dette ser bare helt fantastisk ut, jeg vil gjerne vite mer :)

  2. WOW, fantastisk!! Jeg vil gjerne vite mer :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>