jan 242016
 

Er det noe jeg setter pris på er det litt egentid. Jeg tror nok alle har behov for det innimellom.
Å synke ned i sofaen med ett av favoritt bladene er litt terapi for meg. Det skal ikke så mye til for å glede en til tider sliten småbarns mamma.

SONY DSC

En av mine favoritter er Foreldre & Barn. Her suger jeg til meg inspirasjon, tips og kjekke tilbud.

SONY DSC

Jeg vil gjerne tipse dere om Bladkongen som tilbyr blader til alle og enhver. Familie, interiør, mat, historie, barn, motor, mote, helse og ukeblader. Listen er lang, og utvalget er kjempe stort! Jeg syntes selv det er supert å få det rett hjem i postkassen, og det er en liten glede i hverdagen.

Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktlig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg og din interesse best.
Dette er også forresten en kjempe fin gave til de som har alt. For noen år siden fikk jeg ett valgfritt abonnement i julegave noe jeg satt veldig stor pris på. Jeg kunne selv velge hva slags blad jeg ville ha. Supert gavetips til han, henne, ung eller gammel. De har noe som passer alle. Den gangen falt valget på Se & Hør. Passet meg ypperlig å få ett nytt blad i posten hver tirsdag. Sladder, nyheter, og reportasjer. Ukas lille høydepunkt!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>