des 302015
 

Jula er straks over og vi ringer 2016 inn. Ett år med nye utfordringer, muligheter og mål.
Jeg har hatt noen fridager i jula hvor jeg endelig har fått gitt min tid til ungene. Vi har storkost oss og jaggu fikk vi litt snø for noen dager siden også. Nå har jeg jobbet i 3 dager, og flere feriedager venter på meg. Disse dagene skal nytes fullt og helt. I morgen er det nyttårsaften og vi har faktisk ingen planer bortsett fra å sitte i joggedressen frem til Bjørn Vidar kommer hjem på kvelden. Da skal vi inn til byen og få med oss nyttårsfesten.

For noen dager siden kom jeg over noen gamle bilder. Bilder fra før jeg ble mamma.
Utrolig å se hvordan kroppen forandrer seg etter to svangerskap. Både i bredde, form og kilo.
Jeg fant ett motivasjonsbilde jeg skal jobbe mot. Den 4 Januar er det slutt på godteri og brus. Jeg har som mål (slik som halve Norge også sikkert har…) å starte ett sunnere og lettere liv. Ikke bare for meg selv, men også ungene.

Jeg SKAL få presset inn trening 3 ganger og jeg SKAL nå målet mitt. Å se seg selv falle for hver dag orker jeg ikke lenger. Ny C9 står på planen i likhet med mange andre. Vi kicker i gang det nye året med #‎getforeverfit2016‬ og vi vet alle at gode vaner er bra i hverdagen og gir god livskvalitet. Det starter 13 Januar og jeg er klar for å bli en lettere og sunnere utgave av meg selv. Er du klar og vil bli med? Jeg har både C9 og FIT1 og FIT2 på lager.

12438758_10208407365721046_1933009602_ojjjjjj

Slik ser målet mitt ut.. Uten doble knær, smalere midje og en del kilo lettere.
Kjolen kjøpte Bjørn Vidar til meg og en dag skal jeg passe denne igjen kun for å vise meg selv at jeg faktisk klarte det!
Jeg har 16 kg å ta av for å nå delmål 1, men klarer jeg 20 kg i 2016 spretter jeg korken..
Jeg ser lyset i tunellen og kunne ikke vært mer klar enn nå!
Alt ligger til rette med medlemskap på treningssenter som jeg får gratis av pappa, tid før jobb og lysten til å bli en bedre utgave av meg selv.

Hva er ditt mål for 2016?

  One Response to “20 KG EKSTRA”

  1. Flott er du uansett, men jeg heier på deg forbat du skal nå målene dine!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>