des 222015
 

Det er 22 desember og klokken tikker snart over til lille julaften. Ute er det grønn og bar bakke, samt 12 pluss grader. Jeg er sliten, har sovet dårlig den siste uken og alt er kaos. Ida Emilie er syk nok en gang og det er virkelig ikke slik jeg så for meg at julen skulle bli. Ida Emilie sa istad at dette er den værste julen, og jeg kan nok si meg enig. Jeg er langt ifra ferdig med gavene og det værste er vell at jeg ser selv at jeg ikke blir ferdig om jeg ikke drar ut på selveste julaften for å handle. På julaften skal det være stressfritt, lukte godt i huset og spenningen for den store kvelden skal stå i taket. Jeg har ikke ett snev av julestemning. Når jeg våknet i dag gikk jeg rundt med ankelsokker og ankelbukse uten at det var kaldt. Jeg fikk skikkelig vårfølelse, og det den 22 desember. Ingen forberedelser til julaften er i boks og alt er ett stort kaos. Jeg klarer ikke å senke skuldrene fordi jeg er helt utslitt. Huset er ikke vasket til jul og klesvasken skriker etter hjelp. Julekjolen kan jeg se langt etter og aller mest frister joggebuksa.

Jeg krysser fingrene for at julestemningen sniker seg på når ribba begynner å lukte på julaften. Julestemningen er mangelvare i år..

image

Slenger med årets julekort..

  2 Responses to “HVOR ER JULEFØLELSEN?”

  1. Håper julestemningen har kommet snikende <3 God jul til deg og dine :)

  2. Haha – først av alt! FOR et julebilde!!

    Håper julen ble bra for dere – og at dere fikk fokuset vekk fra stress, rot og klesvask. Og fikk nytet tiden sammen. Det er jo det jula handler om. Jeg har selv tatt bort mye fra «to do» listen i år, og har egentlig bare bestemt meg for at slik fikk det bli. Og koselig fikk vi det uansett :) Utrolig synd å høre at dere fikk sykdom i hus. Håper det gikk fort over?
    Dere får nyte snøen nå som den endelig er her (noen dager for sent men..). Det har jeg jo sett på snap at dere også har gjort :))

    Jeg gleder meg veldig til å se dere igjen en gang i 2016 <3 veldig glad i deg 😀

    Stor klem

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>