des 092015
 

// Sponset av Tactic

Det er dessverre ikke ofte vi får tid til skikkelig kvalitetstid sammen. Når både jeg og Bjørn Vidar jobber kvelder om hverandre er det vanskelig å finne tid i de hektiske hverdagene våre. Jeg savner dette veldig, men heldigvis fant vi en mulighet for noen dager siden.
Vi koste oss som bare den alle sammen, og ungene var så ivrige i spillet.
Vi har mottatt to spill, og denne kvelden tok vi for oss Alias Junior. Ett morsomt spill som passer for hele familien.
Neste gang skal vi prøve Tegn & Gjett og vi gleder oss allerede.
Begge disse spillene blir solgt hos de fleste bokhandler og leketøysforretninger. Alias Junior har jeg sett på tilbud til bare 199 kr. Dette er virkelig ett kupp, og jeg skal gi det bort selv til jul. En gave som jeg vet gleder hele familien.

En spill kveld er perfekt for å samle hele familie og gjøre noe sammen. Jeg er vell egentlig over snittet glad i familieaktiviteter og det er noe jeg virkelig setter pris på. Tror det er viktig for de små at foreldrene har fokus på stunden sammen og legge vekk mobiltelefonene. Sosiale medier stjeler dessverre alt for mye tid.

Ida Emilie var kjempe flink til å forklare hva ordet var uten å røpe seg, mens Thorbjørn derimot røpet mange av kortene. Haha, den luringen! Vi overrasket de med denne spill kvelden. Alias Junior er ett barnevennlig spill som er lett og forsrtå. Jeg hadde kjøpt inn masse godteri, potetgull og barne champagne fra Europris.
Skal si dette var en vellykket kveld!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Nå gir jeg dere en liten utfordring.. Legg vekk mobiltelefonen og arrangere en skikkelig spill kveld med familien din.
Dette er en sosial aktivitet som dere alle kommer til å digge!
Om du ønsker spill tips anbefaler jeg deg å trykke HER.

Dette ga oss virkelig mersmak og jeg lover flere spill kvelder fra oss her i Sarpsborg. Jeg må nok på utkikk etter flere spill også for å invitere venner på en spill kveld. Tenkt så gøy det hadde vært?!

Dette er hva jeg kaller kvalitetstid!

  2 Responses to “SPILLKVELD MED FAMILIEN”

  1. Det så virkelig gøy ut! Jeg blir gjerne med på spillkveld!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>