des 042015
 

// Samarbeid

I går hadde jeg egentlig tannlegetime. Jeg hadde fått meg fri fra jobb for å ordne tannen jeg uheldigvis klarte å ødelegge for noen uker siden. Bare 2 dager før fikk jeg telefon om at timen min ble utsatt. Litt leit igrunn, for denne timen hadde jeg virkelig mannet meg opp til. Jeg har nemlig tannlegeskrekk ut av en annen verden og har slitt veldig med dette siden jeg var liten. Vell, tannlegen ble avlyst og jeg hadde en dag til rådighet. En dag jeg gledet meg til å bruke kun på meg selv og familien.

I all hast startet vi dagen med ett pang. Vi hadde forsovet oss! Klokken var 08:20 og ungene skulle være levert i barnehagen til kl 09.00. Imellomtiden skulle vi spise frokost, dusje, kle på oss og pakke sakene. Vi rakk det på punkt og prikke. Jeg leverte to smørblide barn i barnehagen og kjørte direkte til Ida.
Endelig var det tid for litt egentid med påsett av vipper og nye negler.

Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ville ha julenegler og at jeg ville ha min egen lengde. Ida tok på meg rød Gellack og pyntet med glitter.
Det ble helt perfekt og jeg følte at julestemningen snek seg på til tross for at det blåser og regner ute.

SONY DSC

SONY DSC

Så var det vippene mine som stod for tur. Jeg har ganske små og vanskelige vipper å jobbe med har jeg fått hørt av flere før.
Jeg har utrolig nok ikke så mange av mine egne vipper i ytterkant av øyet.
På bildet nedenfor ser du hvordan mine naturlige vipper er.

SONY DSC

Sjekk forskjellen da! Jeg er så fornøyd! Det er så deilig å kunne slippe å tenke på mascaraen når man står opp.
Man ser mer våken ut, og jeg har ingen problemer med å gå uten sminke.
Det er veldig viktig å la huden få puste innimellom. Deilig å være sminkefri samtidig som øynene fremheves..

SONY DSC

Jeg er knallfrnøyd med både negler og vipper. En sliten småbarnsmor fortjener absolutt litt egentid.
Ida har fortsatt ledige timer før jul, så her er det bare å kaste seg på telefonen og ringe 45117606.
Du kan også søke opp Facebook/Instagram siden —> Idas fantastiske negler.

Etter jeg hadde vært hos Ida dro jeg en liten tur på jobb før det var tid for gårdsdagens pakkekalender gave. De fikk nemlig billetter til Gråtass show i går og jeg skal si deg at dette slo virkelig ann!  Showet var kjempe gøy for både store og små. Jeg skal lage ett eget innlegg til dere om det.

Nå skal jeg rydde litt, lage meg mat og dra på jobb. Jeg er veldig klar for frihelg sammen med de små nå uten sykdom. Den siste måneden har det vært ganske mye her hjemme, og det er deilig å være friske igjen (bank i bordet). Nå ønsker jeg dere en fantastisk fredag og riktig god helg!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>