des 022015
 

Er det noe jeg liker mest er det å innrede hjemme. AkKuratt nå holder vi på med vaskerommet som fikk seg en pause i oppussingen i fjor. Jeg har faktisk ikke vist dere så mange bilder fra huset vårt, kanskje jeg skulle knipset noen til dere?? Jeg gleder meg masse til å innrede rommet når det er ferdig, for hjem har vell sagt at ett vaskerom ikke kan være trivelig og hjemmekoselig? Løsningen vi har her hjemme nå vrir jeg meg i søvne av, og jeg gleder meg stort til at dette prosjektet blir ferdig.

Jeg liker enkle og rene linjer uten for mye dilldall. Vi har veldig nøytrale farger her hjemme, noe som gjør at det blir enda enklere å gjøre om etter hvert som man har lyst. I det siste har jeg fått øynene opp for Lyngby serien. Den er så utrolig fin. Enkel, men samtidig gjør den veldig mye av seg. Hos Cahetu har dem ett kjempe stort utvalg. Kanskje du trenger de siste julegavene? Dette faller nok garantert i smak hos enhver.

uten navn

Hvilken farge ville du hatt på denne nydelige vasen hjemme hos deg?
Jeg tror jeg ville hatt en hvit og en i grå 😉

Sponsede - NO

  One Response to “DE RENE OG ENKLE LINJENE”

  1. Jeg klarer aldri å bestemme meg for stil, syns alle andre har det så stilig og stilrent, mens jeg stadig havner på den mer «fyll inn mest mulig»-stilen ?. Kjempelekker vase, og ser gjerne bilder fra huset deres! ?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>