nov 282015
 

Hva er vell ikke bedre enn å stå opp til nystekte baguetter og ferskpresset juice til frokost?
En god frokost er for meg alfaomega for en bra dag. Jo bedre frokosten er jo bedre blir også dagen min. De fleste juicetypene man får kjøpt i butikk er dessverre ofte tilsatt stoffer, og er ikke 100% rene. Jeg har ikke juicemaskin selv, men jeg gjorde det beste ut av det likevell. Kjøpte inn en haug med appelsiner, og presset for hånd. Det smaker sååå mye bedre enn kartongjuice! Dette kommer jeg til å gjøre flere ganger.
En glass proppfull av vitaminer!

SONY DSC

Det som overrasket meg mest var at også Ida Emilie sa «Mamma, dette er den beste appelsin juicen jeg har smakt». Hun visste jo ikke at jeg hadde laget den selv. Jeg vil tippe at en juicemaskin slår an som en julegave i år. Det er viktig at vi voksne er ett godt forbilde for ungene i kostholdet hjemme, og å vite at mine barn får i seg rene og friske produkter er for meg veldig viktig. En juicemaskin trenger ikke koste all verden heller, bare ta en titt her.

Kanskje dette er en fin gave til en småbarnsfamilie?

Sponsede - NO

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>