nov 262015
 

Det har tidligere vært kjent i flere land, at Black Friday er den store handledagen. Black Friday arrangeres alltid dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Da Thanksgiving alltid finner sted på den fjerde torsdagen i november, innebærer dette at Black Friday alltid finner sted i tidsrommet 23. og 29. november. I 2015 arrangeres Black Friday 27. november. I USA renner det folk ned i butikkene og kundene er rett og slett gale. Butikkene setter ned prisene og det er virkelig på denne dagen man bør kjøpe inn julegavene. Black Friday sparker i gang julehandelen rett og slett. På fredag er det mange penger å spare. Forrige Black Friday satt jeg hjemme i sofaen mens Facbook feeden min var fylt med glade venner som hadde spart enormt på julegavehandelen. Det var gøy å se! Denne gangen jobber jeg selv, men senteret og butikken jeg selv jobber i skal så klart ha kjempe gode tilbud.
black-friday99

Jeg har egentlig en del julegaver igjen, og jeg vet ikke enda hva jeg skal finne på til alle. Derfor skal jeg holde meg oppdatert på alle tilbudene som kommer. Jeg liker best å titte på internett. Her kan jeg sitte i ro og fred uten å bli tråkket på og få varene revet ut av hendene. For ja- slik er det altså. En skikkelig Crazy day! Nettbutikker har kommet for å bli. Jeg skal blant annet tråle CDON på Black Friday. Her finnes det noe til både store og små. Man kan bare ved noen tastetrykk klikke det hjem. Det er så behagelig! I tillegg er det så spennende å følge med på tilbudene som blir åpnet hver time hele dagen. Vil tippe jeg finner mange fine og billige julegaver her.

black-friday00

Skal du benytte deg av Black Friday?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>