nov 242015
 

I går som i dag er ungene hjemme fra barnehagen. Vi har omgangssyken i hus. Alt startet på lørdag. Jeg og Bjørn Vidar hadde noen fantastiske dager i Oslo med Cupfinale i Oslo. Riktignok vant ikke Sarpsborg 08, men for en opplevelse det var! Festen på Youngstorget på lørdag var tidenes fest og at de toppet det med Madcon var bare kjempe gøy!!

image

I går pakket vi ut varene som Bjørn Vidar har bestilt. Meningen var at vi skulle ha Åpent Hus her i morgen men det blir utsatt til søndag. Om du vil komme kan du sende meg en mail så gir jeg deg adressen vår. Ungene hjalp til med å pakke opp og plassere varene (se gjerne my story på snapchat – linemaaserud ). Etter varene var pakket opp ble det lek. De lagde seg butikk og hus av de tommene eskene. Skal si de små har fantasi :-)

image

image

Det ble gjemsel i eskene, og jeg handlet både epler, kjeks og melk i butikken dems. Bra de små ikke er så kravstore.

Resten av dagen skal tilbringes i sofaen med tv. Ingen av oss er i noe særlig bra form bortsett fra Ida Emilie som trolig er på bedringens vei. Jeg og Thorbjørn kaster opp i tur og orden. Til og med katten!! Krysser fingrene for at det går fort over 😉 Det gjelder å se de positive tingene, det blir jo tross alt mye kos og kvalitetstid.

Akkuratt nå ligger jeg rett ut på sofen mellom slagene. Godt med litt hjemmespa når man trenger det som mest.

image

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>