nov 152015
 

For en inspirerende og lærerik dag det har vært på inspirasjonsdag i Ås!

Hele dagen startet meg at jeg – JEG???!! skulle opp på scenen.
Jeg har nådd mitt første lille delmål, og at jeg skulle bli feiret på denne måten var helt nytt for meg. Tankene surret i hodet og det gikk faktisk opp for meg hvor lite annerkjennelse man får i livet ellers, og det ga absolutt mersmak. Jeg satt igjen med en helt ny energi og en utrolig positiv opplevelse etterpå, og ser fram til fortsettelsen. Skal innrømme at jeg ble en smule tårevåt i øynene der jeg stod foran alle.

Det var helt utrolig å se andre kollegaer på scenen scenen også. Ulike mennesker, med ulik bakgrunn – oppnådd mange av de samme resultatene, men allikevel gått sin egen vei. Noen delte sitt «hvorfor», sin drivkraft, med tårer i øynene – og det var stort. Her er det virkelig rom for alle, uten spisse albuer, som er unikt i et land som Norge der de fleste ønsker å fremme seg selv først.
Med Aron Anderson som foreleser satt jeg i salen med gåsehud og hakeslepp opp til flere ganger.

Som 8åring fikk han kreft, og måtte senere gjennom flere operasjoner, som førte til nerveskader i beina.
Han sitter derfor i rullestol men Aron nekter og gi opp.!

Han har klatret i utallige mange fjell – blandt annet Kebnekaise, syklet fra Stockholm til Paris med armene på hele 7 dager,
og svømt 37km i 1,5m høye bølger i 13 timer.

Han er virkelig en beundringsverdig person og det viser at det verken finnes begrensninger, bekymringer eller unnskyldninger hvis man virkelig har bestemt seg for noe. Den eneste som kan sette en stopper for deg da, er deg selv!
Det finnes kun store muligheter – grip dem slik Aron har gjort

dddd

Det eneste jeg angrer på nå er at jeg ikke startet tidligere med å jobbe for mine drømmer. Kanskje jeg trodde det ikke var mulig? Vel, det vet jeg nå at det er. Alt er opp til en person; meg! Jeg tenkte å skrive et innlegg om hva mine drømmer og mål faktisk er – kanskje kan du kjenne deg igjen? De er nemlig langt fra uoppnåelige, men for en småbarnsmor betyr de allikevel alt. :)

Ps: Om du ikke følger meg på Snapchat kan du legge meg til: linemaaserud
Jeg har delt bilder og film fra dagen i Ås.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>