okt 282015
 

Fra dag en da jeg valgte å bli forhandler måtte jeg være 100% sikker på at jeg fikk støtte her hjemmefra. Det har gått over all forventning. Både ungene og mannen har tatt produktene imot med åpne armer. Her om dagen hadde jeg satt balsamen og shampooen fra Forever Living på badekaret istedenfor dusjen, og hvem fikk panikk? Jo, det var min bedre halvdel. Ungene elsker multivitaminen, og Argi+ taes både av meg og Bjørn Vidar. Selv starter jeg dagen med Aloe Vera på tom mage, og tar kost tilskudd. Mannen bruker Heat Lotion og Styling Gel. Propolis kremen og håndsåpe blir brukt hver dag, og for å ikke snakke om tannkremen? Vi hadde overnattingsbesøk her i helgen, og jeg lot de teste den. Den falt i smak!

Poenget mitt er at mange av produktene er i bruk her hjemme hver eneste dag og hadde det ikke vært for støtten jeg får hadde aldri dette fungert for meg. Det er utrolig deilig å ha noen i ryggen, og de klarer å se hvor mye glede dette gir meg.

I dag var det et stort vendepunkt for meg. Bjørn Vidar har selv blitt forhandler, og jeg oser av stolthet og glede!!
Det skal bli så gøy å jobbe sammen og få dette til å fungere. Sammen er vi dynamitt!! 😉

image

Vil du også være med på morroa? Send meg en mail om du ønsker mer informasjon :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>