aug 252015
 

// Sponset produkter

Forrige uke om jeg hjem fra jobb og på kjøkken øya stod det en stor pakke å ventet på meg.
Jeg har gledet meg veldig til å få hjem denne pakken, og gleden ble absolutt ikke mindre da jeg åpnet den.

En splitter ny Acer Switch!

Nettbrett og Pc i ett! Helt genialt at den kan brukes på så mange forskjellige måter.
Jeg hadde ikke planlagt å ha med meg pc når vi drar til syden, men den tanken endret seg fort. Denne lille søte saken skal få bli med oss til Tyrkia og jeg lover å oppdatere dere på turen vår nettopp via denne Aceren. I tillegg lå det også masse annet i pakken. Blant annet en powerbank, te, spa sett, energidrikk, hårkur, duftlys og ett koselig brev.

SONY DSC

SONY DSC
Tusen takk Acer!

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>