aug 162015
 

Lenge har jeg vært nysgjerrig på hva Forever Living verden har å tilby. For en stund siden kastet jeg meg på bølgen og ble forhandler. Siden Ida Emilie har atopisk eksem er jeg veldig nøye på hvilke produkter vi bruker, og jeg bestemte meg raskt for å utforske denne Forever verden.
Alle produktene er basert på Aloe Vera, noe som er sundt for både kropp og sjel. Jeg gleder meg til å starte en hverdag med mye mer energi. Energi jeg kan bruke på ungene og i jobben. Det beste med å være forhandler er at du selv bestemmer hvor og når du vil jobbe. Akkuratt dette passer meg midt i blinken, da jeg faktisk har en hektisk hverdag her hjemme. Nå er jeg klar til å gi gass, og jeg er veldg glad for å ha gode og dyktige kollegaer i ryggen.

SONY DSC

Akkurat nå er det C9 som er i vinden. Den har dere vell hørt om? Jeg skal selv starte på en nå snart og jeg gleder meg til å gi kroppen en skikkelig kick-start! Jeg tror det er nettopp det kroppen min trenger for å komme i gang og se enden i tunnellen av helårskroppen jeg drømmer om i det fjerne. Denne boksen er satt sammen av fagpersoner og er en kur som går over 9 dager. Den hjelper deg til en sunnere hverdag og omstiller kroppen på en positiv måte. Hva med å styrke immunforsvaret nå mot høst og vinter? Med ett godt immunforsvar kan man slippe unna både forkjølelse og omgangssyken.

thumb_248208__product_display

Jeg har allerede hatt mange fornøyde kunder, og skal sende inn en ny bestilling allerede i kveld.
Ønsker du mer info eller ønsker å bestille kan du ta kontakt med meg på mail: linemerethe87@hotmail.com

Håper å høre fra deg :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>