aug 142015
 

// Sponset produkter

For noen dager siden mottok jeg en pakke fra May Beauty. Den inneholdt 5 pakker med ansiktsmasker og en påføringskost.
Jeg sliter ikke sånn veldig med huden min, men av og til er det ekstra godt å kunne pleie seg selv litt.
Jeg fikk med meg Bjørn Vidar på testingen også.

Denne masken fjerner døde hudceller og hudormer, motvirker kviser, tar bort unødvendig olje dersom du har fet hud og gir deg ett mykt resultat. Det er ingen tvil om at denne masken fungerte, det så vi jo selv da vi begynte å dra den av. Man påfører masken og lar den sitte på i 30-45 minutter. Vi valgte 45 minutter og Bjørn Vidar kunne da dra av masken sin i en del uten at den delte seg da dette er en «peel off mask». Ganske artig!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


– RABATTKODE –

Akkurat nå får du som leser 30% på disse maskene. Både jeg og Bjørn Vidar er kjempe fornøyde og jeg tror jaggu jeg må bestille meg noen flere slike pakker selv! For å bestille kan du bruke DENNE linken. Den gir deg direkte rabattkode til ansiktsmasken. May Beauty har gratis frakt i hele verden, så her betaler du kun for produktet.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>