nov 222009
 
Søndag er en dag man ikke gjør en verdens ting, hvertfall ikke her i huset :)

Nå er nesten helgen over alt, huff, tiden går fort. På dagen i går var vi hos ett vennepar. Yvonne og Kenneth. Gutta spilte fotball, mens jeg og Yvonne tok en tur på skjærhalden for å titte litt. Vi satt oss ned på bakeren og nøt smaken av kake og skolebolle, Yammy!! Må si jeg gleder meg til 5 Desember, da de nemlig varte oss opp med julemiddag. Det er noe jeg har gledet meg til siden julemiddagen i fjor. Jeg får vann i munnen bare av tanken!
Fra julemiddagen i fjor:


Igår var jeg og kjæresten ute å spiste på China Plaza (Ja, vi spiste faktisk julemiddag! hehe..), derretter var vi på kino i "den andre byen" (les: Fredrikstad). Vi så 2012. Det var en film som hadde handling hele tiden. Førsten av den var kanskje litt tam, men den kom seg utover i filmen. Jeg likte den til tross av mye data animasjon og overdrivelse!
Hadde en kjempe fin dag i går.

Nå får vi straks besøk av Lena og Mikael. Gutta skal visst knuse hverandre i NHL =)

Imorra skal jeg forresten til frisøren, OM jeg gleder meg!!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>