nov 272009
 

I skrivende stund sitter jeg med sola i øyekroken og ser på "I gode og onde dager". Hvor lenge har vell ikke den serien gått på tv? Det beste med den er at du slipper å følge med hver dag, for det tar ca 14 dager før det skjer noe nytt der. Igår åpnet det ny Gina Tricot butikk i Fredrikstad. Jeg og Lena måtte selvfølgelig sjekke ut butikken. Det var så mye folk der at det var ikke morsomt engang. Jeg måtte bokstaveligtalt lete etter Lena i butikken flere ganger. Jeg fikk det jeg skulle ha, 2 basic gensere. I går kveld var vi på hockey kamp, desverre tapte Sparta på straffer. Men hey, 1 poeng er bedre enn nada! Etterpå skal gutta våre ut å kjøpe seg løpesko. Ja, de har begynt å jogge. Jeg og Lena bestemte oss for at det var en fin unnskylding til å titte litt i butikkene, så vi slenger oss med.

Ellers i dag er været helt jo-jo. Det regner, hagler, og brått er det blå himmel. Skulle ønske det kunne kommet litt snø nå, jeg skal tross alt sette frem adventstaken i vindu i dag, gleder meg! Syntes det er så koselig med adventstake i vindu, lyset og stemningen. Nå kan julen bare komme, jeg venter veldig på 22 Desember.

Dagens magebilde, 23+3 uker.
img2307a
Hurra for crappy kvalitet. Speilrefleksen skal ryddes frem nå!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>