des 252009
 
Da var også denne julaften vell overstått. Nå er det 1 år til neste gang, da sitter vi med en liten prinsesse på fanget. Rart å tenke på. Vi feiret julen hos mamma igår. Etter mat og dessert var det tid for gaver.

Mamma ga meg og Bjørn Vidar ett skjerf vi måtte ha over øynene. Da vi tok av skjerfene stod den fineste vugga med himmelen der til oss. Det var så aboslutt ikke forventet. Jeg har lenge siklet på en slik, og nå ble den vår.

Mamma ba Bjørn Vidar om å løfte på dyna, og der lå jaggu ho svigermor!! Mamma hadde klippet ut bilde av seg selv, dekorert med smokk, lue og sparkebukse. Haha, trudde jeg skulle dø av latter.

Ellers ble det bilstol med base, babybjørn, klær, vogn og stellekommode (som det ligger bilde av på bloggen fra før), og litt annet til den lille. Vi fikk også mye annet fint, og takker for alle gaver. Det kommer godt med!:)
Fikk dere noe fint til jul?

Idag er det pinnekjøtt hos bestemor og bestefar. Mmm, jeg gleder meg! Hele familien samles, det er så koselig!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>