des 282009
 
Oioi, endelig er dette tema over. Vi har nå landet på ett navn som vi mener begge passer til lille prinsessa vår. Imorgen skal jeg faktisk bestille dørskilt, og bebis må jo selvfølgelig være med på skiltet hun også. Jeg har alltid ville kalt ungen min om jeg skulle få en jente dette navnet, så for meg betyr dette navnet veldig mye.

Som kjæresten min sa istad: "Når jeg ser på klærne hennes, er det liksom som om det tilhører *************" :)

Er du gravid, har dere funnet navn enda?

Hvis ikke kan du ta en titt på denne, trur ikke du må være gravid for å ta den engang. Haha :)
http://www.steam.no/hvavilbarnethete/

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>