mar 222010
 
Idag ringte klokka mi litt før 08.00. Det var i dag tid for kontroll på sykehuset. Ida Emilie skulle sjekkes angående gulsoten, veies og få ett stikk i hælen sin. Dette er første gang vi drar bort noen steder med henne etter fødselen, så vi var jo litt spente på hvordan hun kom til å oppføre seg.

Navnet mitt ble ropt opp, og det var tid for veie henne. Vekta viste idag 3020 gram, hun har gått opp 190 gram siden fredag, noe som var kjempe flott! Det betyr at hun får i seg det hun skal via morsmelken. Jordmoren spurte om jeg ga henne MME ved siden av ammingen, men det gjør jeg ikke, så hun var positivt overrasket. Det er godt å vite at snuppa vokser seg større, og det via meg er jo helt fantastisk. Hun ble også sjekket for gulsoten, men den hadde ikke økt noe fra vi dro etter fødselen. Derretter var det tid for stikk i foten hennes. Hun sa ikke ett ord, flinke jenta mi!

Etter vi var ferdig på sykehuset gikk vi ned på apoteket. Jeg har snart allerede brukt opp en tube med Purelan, så jeg måtte ha ny. Vi dro også på kjøpesenteret en tur. Stolt som en høne gikk jeg ved siden av barnevognen. Noen som kjenner seg igjen?:) Jeg kjøpte meg ammetopper og 2 ammebh'er. Nå er vi vell hjemme igjen, og Ida Emilie ligger i vuggen sin. Kanskje jeg rekker en episode av Hotel Cæsar før hun våkner..

Ida Emilie fornøyd etter en god dose pupp.

Stolt og uopplagt mamma.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>