sept 172018
 

Åh, det er virkelig ingen tvil om hvem årstid som nå nærmer seg. Her hjemme måtte vi nemlig skrape is flere ganger på bilen denne uken. Minusgradene hadde sneket seg på og hyllene i barnehagen og på skolen ble fylt med dresser, fleecetøy, votter og bambus. Tykkere klær måtte frem slik at ungene ikke fryser når de er ute å leker.

Barneklær er noe jeg brenner for. Jeg syntes det er kjempe gøy å kle de opp i gode, praktiske og fine klær. Pompdelux har jeg endel av, og har vært på endel partyer i løpet av årene jeg har hatt barn. Det finnes jo så mye fint nå, og man vil gjerne noen ganger ha hele kolleksjonen fordi det er så mye fint. Pompdelux har klær som strekker seg fra størrelse 62-170. De har virkelig utvidet siden Ida Emilie var bitteliten! Klærne har jeg alltid husket som gode i størrelsen, myke og fine i pris.

Det er liksom rart med det, man finner sine favorittmerker. Ikke sant? Jeg er hvertfall sånn, og når jeg først har forelsket meg i ett merke skal det mye til for at jeg tør å prøve ut ett nytt? For meg er det viktig at det er god kvalitet, at klærne er lette, praktiske og holdbare. Pompdelux treffer mine kriterier godt. Nå er der heldigvis blitt veldig enkelt å handle barneklær. Noen klikk, og noen dager seinere ligger de i postkassen din. Nettbutikk er fremtiden, og jeg ser med tre barn at det er en stor fordel med nettshopping. Jeg har rett og slett ikke tid til å dra i fysiske butikker slik jeg ofte gjorde før jeg fikk barn?

Ps: Husk å merke klærne til ungene med navn på skole og i barnehage.

//innlegget er skrevet i samarbeid med pompdelux.

sept 162018
 

Altså, hvem elsker ikke å sitte i sofaen på kvelden etter ungene har lagt seg med en varm pelskropp som varmer deg? Vell, her i huset har vi alltid hatt katter. Ungene er vokst opp med våre to små firebeinte, og det er rart hvor knyttet de har blitt. De koser og leker med hverandre. Thea Sofie har ho også fått øynene opp for kattene her hjemme, og vil gjerne stadig prøve å dra de litt i den myke halen som veiver rundt.

Her ligger Tussi å nyter en deilig ettermiddag ute i vinterhagen mens sola steker utenfor. Hun er liksom «min» katt og vi har virkelig ett spesielt bånd til hverandre. Hun slikker rein isskålen min, sniker til seg skinkebit fra min mat og elsker baconsnacks! Hun spiser vanlig kattefór også altså, men hun elsker å få det som vi også spiser. Jeg er litt opptatt av at dyr får i seg det man skal, både med tanke på innhold og vitaminer i maten. Hills hundefor (de selger også kattemat) er virkelig en side jeg anbefaler. Gode priser og bra utvalg ikke minst! Med en gang vi klirrer i skålen her hjemme kommer begge kattene løpende med en gang, og kaster seg over matskålen?

Her er Cindy. Husets mest stae beist. Rar personlighet og ett matvrak som forguder Bjørn Vidar. Spiser gjerne opp begge skålene med mat, og spør gjerne etter enda mer. Hun er kosete dagen lang, og glad i ungene selvom hun ikke alltid er like tålmodig som det Tussi er med de.

Vell, uansett er det koselig med dyr i hus.

Kanskje du også har kjæledyr???

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Petfoodnord.