des 232016
 

I dag er dagen før dagen, lille julaften. For meg har egentlig førjulstiden bare vært stress så etter jobb i dag gleder jeg meg virkelig til å senke skuldrene noen dager og være sammen med de som betyr mest for meg. Jeg har ingen julefølelse i det hele tatt, men det er nok mye pågrunn av været. Her i Sarpsborg er der varmegrader og skikkelig høst. Minner meg ikke mye om julen altså! Selvom huset har vært pyntet siden seint i November føler jeg ingenting, men satser på at den kommer snikende på i kveld forhåpentligvis. 

Alle gavene er ferdig pakket inn og levert, herlighet så mye gaver det ligger under juletreet her nå – enda mer blir det imorgen. Nå skal huset shines før det blir storinnrykk både julaften og 1 dag. 

Ønsker dere alle en flott jul, kos dere med deres kjære?

des 042016
 

// Sponset kostyme

I går var det duket for årets Nissefest her hjemme. For å skape litt ekstra stemning hadde vi allerede pyntet juletreet og pyntet huset klart for julen. Vi serverte nissegrøt med mandel og premie, og jeg tror de som var her hadde det gøy – både jeg og Bjørn Vidar storkoste oss i allefall.

Jeg la ut en sniktitt på kostymet mitt på både Snapchat og Instagram. Jeg har fått mange spørsmål om hvor nissedrakten min er fra, og den er fra Partytime. For å se alle nissekostymene de har kan du trykke HER.
Nissedrakten min var veldig behagelig å ha på og jeg fikk mange kommentarer på den. Jeg syntes det er kjempe gøy med temafester, og hva passet vell ikke bedre med en Nissefest nå?

SONY DSC

SONY DSC

Altså, jeg storkoste meg så mye i går og jeg er evig takknemlig for de vennene vi har.
Dere er fantastiske! Takk for at dere kom for å ringe julen inn hos oss.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I dag har jeg ladet batteriene for en ny uke og hektiske hverdager frem til julaften.
Nå er det Farmen på tv i verdens beste armkrok.
Ha en fortsatt fin kveld!