nov 232016
 

// Sponset spill og snacks

Gleden var stor da pakkelappen dumpet ned i postkassen. Vi er så heldig å har fått mottatt spill vi kan kose oss med alle sammen. Kvalitetstid med familien er noe jeg setter øverst på listen over viktige ting her i livet, så å kombinere dette med å ha det gøy er jo bare helt fantastisk! I samarbeid med Tid Sammen testet vi på lørdag «Eye Found it». Ungene hylte av glede da de så de kjente og kjære tegneserie figurene. «Jeg vil være Tingeling», «Jeg vil være Tigergutt»..
Ungene hadde spilt noe ala dette spillet hos Veronika før, men ikke denne versjonen.

SONY DSC

SONY DSC

«Eye Found it»
Dette spillet går ut på å finne flest mulig skjulte bilder før tiden renne ut. Man trekker kort og kortet viser hva man skal lete etter. Ungene sa de var på detektiv jakt da de lette, og ble kjempe ivrige. Tilslutt satt de oppå bordet å spilte. Tingene er godt gjemt så det gjelder å ha tungen rett i munnen. 3 åringen vår var svært delaktig i spillet så dette passer absolutt til hele familien.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

And the winner is…… Ida Emilie!! En seiersdans må til.

SONY DSC

SONY DSC

Nå gleder vi oss veldig til å prøve «Kjappe svar» også. Spillkvelder er en fin måte å samle familie og venner på.

SONY DSC

Spiller dere ofte spill?

Følg gjerne Tid Sammen på Facebook for mer spill og moro. Disse spillene fåes kjøpt i de fleste lekebutikkene og bokhandlere i hele Norge.

Ett spill er en perfekt julegave til både store og små.

nov 212016
 

På søndag dro vi til Stjernehallen for å teste de nye skøytene til ungene. Ida Emilie har allerede vært på skøyte dag med klassen sin og har blitt veldig flink, men for Thorbjørn var det aller første gang.


Han var veldig gira i førsten men ettersom han har arvet tålmodigheten etter meg (kremt..) ville han ta en pause før han prøvde litt igjen. Vi tok frem kakao og kjeks mens vi så på Ida Emilie og Bjørn Vidar koste seg på isen. Herlighet så fort hun knakk den koden! Veldig gøy!


Nå får vi bare håpe han fortsatt syntes dette er gøy. Det trengs mer øvelse, men.. Øvelse gjør mester?

Det er så godt med helg. Vi passer alltid på å finne på noe sammen alle fire på frihelgene våre. Det er jaggu ikke lett når man jobber turnus og annenhver helg. I tillegg jobber nå jeg og Bjørn Vidar motsatt helg av hverandre, og jeg kjenner det stikker langt inni hjerterota mi. Jeg er så familiekjær…?

nov 142016
 

Lørdag var endelig dagen her. Vi har faktisk ventet på denne siden julaften i fjor da vi fikk billetter av pappa.
Vi tok tog inn til Oslo, og bare det i seg selv er jo en opplevelse for ungene.


Da vi kom frem traff vi Martine, Matias, Veronika og Kristoffer. Fy søren så godt det var å de familien Døli igjen! Ungene var i ekstase. Ida Emilie ser veldig opp til Martine og hun planlegger allerede neste møte, hehe..


Etter litt mat (…og venting!) på Peppes Pizza kom vi oss avgårde til Oslo Spektrum. Det er ikke lenge siden vi var på konsert med Marcus og Martinus her i Sarpsborg, men dette var jo såklart enda større. Litt utålmodige barn før gutta selv kom på scenen, men fyfasan for ett show disse smågutta kan lage! Jeg i en alder av 29 år satt med gåsehud og sang sikkert like mye med som det ungene gjorde.

Ungene sloktnet tvert i bilen etter togturen hjem. Mange inntrykk for de små, men det er ingen tvil om at vi lever lenge på denne turen. Marcus & Martinus går jo tross alt på repeat her hjemme heeele tiden?

nov 122016
 

Her i huset telles det dager til julen skal starte, og både jeg og ungene klør i fingrene etter å sette frem julepynten og henge julestjernene i vinduet. Det er så vidt det ligger litt snø på bakken her i Sarpsborg, men nok til at det gir litt julestemning.

Jeg har allerede fått spørsmål om hva ungene ønsker seg til jul, og siden mange i familien leser denne bloggen legger jeg ut ønskeliste her i år også. Syntes de begge to er i en litt vanskelig alder. Leker har de nok av egentlig, men man kommer jo ikke utenom dette.

onskeliste-ida-emilie
1. Gator GPS klokke for barn (Rosa)
2. Ski sparkesykkel
3. Litle Live Pets fugl med bur (Rosa eller lilla visstnok…)
4. Hemnes dagseng fra Ikea
5. Tur til Dyreparken neste sommer
6. Ny mobiltelefon
7. Alibaba spill
8. Disney On Ice billetter til Oslo Spektrum 2017.
9. Penger (Disse pleier hun å bruke på sommeren)
10. Mikrofon uten ledning
11. Chelsea boots str 33/34
12. Klær str 134.

Nå skal vi spise ferdig frokosten, pakke litt og sette kursen mot Oslo. Der skal vi nemlig bruke fjorårets julegave, nemlig billetter til Marcus & Martinus konsert. Gjett om vi gleder oss?! I tillegg skal vi treffe familien Døli. Dette blir en fin dag.

God helg!

nov 052016
 

Heisann! 

Nå var det jaggu lenge siden forrige blogginnlegg. Jeg har rett og slett tatt meg en pause fra internett på kveldene og det har vært helt fantatisk om jeg må få si det selv. Mer tid med kjøresten etter ungene er lagt er alfaomega. Jeg så det ikke selv, at jeg satt med telefonen i hånda hele tiden. Vell, jeg dauer ikke sv det så jeg kommer til å fortsette slik. Mobilfrie kvelder er faktisk veldig godt! Nå skal jeg hvertfall prøve å få bloggingen på gli igjen. Det er faktisk mye spennende som skjer fremover, så følg med!

Åhh, denne helgen har jeg virkelig sett frem til. En helg uten noen særlige planer bortsett fra en bursdag. Tid til å være sammen alle fire, kose oss med god mat og masse lek. Ungene venter fælt på snøen som ble lovet her i Sarpsborg. Vell, foreløbig er det ikke noe snø å se hos oss – jeg får heller ta til takke med My Story på Snapchat enn så lenge. I dag er det lørdag, og jeg trodde vi hadde forsovet oss voldsomt da jeg våknet kl 07.23. Jeg ble faktisk litt stressa, sjekka om alarmen hadde ringt og kom ikke på før noen minutter etterpå at vi hadde FRI alle sammen. Da var det godt å kunne legge hodet på puta igjen å sove videre. Frokosten er inntatt men ungene flyr fortsatt rundt i pysjen. Om noen timer skal vi i familieselskap. Nå skal jeg sette på en klesvask, rydde litt og holde fyr i peisen. Det er jo bikkjekaldt ute! 


Kjære Movembergutter, fokus på prostata- og testikkelkreft er superfint! Men en snasen bart redder ingen liv- det gjør derimot en hanskekledd legefinger i rumpa i tre sekunder. Bestill time i dag! 

Ha en fin helg?